Padelclinic met WPT-coach op KAVD!

Padelclinic met WPT-coach op KAVD!

Waar en wanneer

ma 12 juli - do 15 juli 2021
@KAVD Tennis & Padel, in Grembergen

Alle praktische info

WIE?

Hugo Ca-wie? Hugo Cases is een padelmaestro met meer dan 20 jaar ervaring op het allerhoogste niveau. Hij is een voormalig profspeler (nummer 31) met meer dan 30 top-tier toernooititels achter zijn naam, de voormalige viervoudige kampioen van Madrid en vier jaar op rij ook de onbetwiste numero uno van Madrid.

Na zijn profcarrière bouwde Hugo Cases een ijzersterke trainersreputatie uit. Als Junior Head Selection Coach van Madrid vormde hij onder andere de wereldsterren Alé Galán en Alex Ruíz  en als Technisch Directeur van de Madrileense Padelfederatie bracht hij padel in Spanje naar een hoger niveau.

Hugo is geliefd en bemind op het circuit omwille van zijn bijzonder warm hart, zijn technisch-analytisch oog en zijn oeverloze padelwijsheid. Dit jaar trainde hij onder meer WPT-kanjers als Maxí Sanchez, Tito Allemandi, Víctor Ruiz en Nacho Gadea.

En in juli is het jouw beurt!

WANNEER?

Van maandag 12 t.e.m. donderdag 15 juli 2021 traint Hugo op KAVD Tennis & Padel.

WAT?

1u30 padelonderricht van Hugo Cases.

MET HOEVEEL?

We streven groepjes van 4 personen na, om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te trainen met Hugo en om ook een tactisch deel van 2 vs 2 te kunnen voorzien.

PRIJS?

€32 per persoon.

INSCHRIJVEN?

Een inschrijving is steeds voor de hele groep, van een gelijkwaardig niveau.

Zo kun je trainen met je friends en er samen op vooruitgaan!

Eén iemand van het groepje mailt het gekozen tijdsslot door naar info@hugocases.com, maar talm niet al te lang! De plaatsen zijn immers beperkt. Inschrijvingen gebeuren volgens het principe: first come, first served.

Let wel: om anderen ook een plekje te gunnen, kun je bij Hugo maar één sessie volgen.

Zet in je eerste mail dus al meteen wie de overige personen zijn met wie je zult trainen en nadien ontvang je een mail terug met de betaalinstructies. Eenmaal het bedrag overgeschreven is, is je volledige groepje verzekerd van zijn plek.

Als voorbereiding op de les ontvang je nog een mail waarin gevraagd wordt naar het niveau van je groep, hoelang jullie al spelen, welke slag(en) jullie technisch beter onder de knie willen krijgen of waarin je progressie wenst te maken. Zo kan Hugo maatwerk leveren voor jouw groepje.

De planning met de beschikbare plekjes, volgens niveau, vind je hieronder.

Beantwoordt iemand van je groepje strikt genomen niet aan het klassement, maar is die persoon wel gelijkwaardig van niveau aan de anderen van de groep, dan is die groepssamenstelling evenwel prima.

PLANNING

Volzet!

JE PLEKJE BOEKEN? 

Mail zo snel als Lebrons por tres naar info@hugocases.com!

Meer weten over Hugo?

www.hugocases.com

WAT BIJ REGENWEER? 

KAVD heeft ervoor gezorgd dat je bij regenweer indoor kunt trainen in Dropshot, te Berlare.

In dat geval wordt de verantwoordelijke van het groepje door Team Hugo Cases op de hoogte gebracht.

* = betaald

x = vragenlijst nog in te vullen